Hlavní obsah
Článek

Rok 2017 byl mimořádně ‚bohatý‘ na rozchody. Většinou přitom šlo o dlouhotrvající vztahy, partnerské či manželské, ne o krátkodobé románky.

Hned v lednu média zaplnila zpráva, že zpěvačka Janet Jackson ve svých 50 letech porodila syna Eissu. Bohužel měsíc nato vyšlo najevo, že vztah s jeho otcem, katarským miliardářem Wissamem Al Manou, skončil rozchodem.

Únor byl rovněž měsícem, kdy Kylie Minogue (55) dala košem svému o 19 let mladšímu snoubenci Joshuovi Sassemu. Zvuk svatebních zvonů se jí tak opět vzdálil... Ale co s chlapem, který ji už před svatbou (údajně) podvádí.

O měsíc později jsme informovali o rozchodu hvězdného páru Orlanda Blooma a Katy Perry (39). Zůstali prý nadále přáteli.

Další hvězdný pár ukončil společnou pouť začátkem srpna. Po osmi letech manželství, z něhož vzešel dnes pětiletý syn Jack, se rozešli herci Chris Pratt (38) a Anna Faris (40). A srpen byl konečnou také pro herečku Amber Heard (37), která po Johnnym Deppovi nenašla štěstí ani po boku miliardáře Elona Muska.

V září dali po třech letech stopku svému vztahu Heidi Klum (50) a obchodník s uměním Vito Schnabel a zkrachovalo i manželství herečce Scarlett Johansson (39) a novináři Romainu Dauriacovi, rodičům tříleté Rose. Rovněž po třech letech.

Tentýž měsíc se stal osudným i vztahu zpěvačky Fergie (48) a jejího muže Joshe Duhamela (44). Rodiče 4letého Axla Jacka se rozešli po dlouhých 13 letech, z toho necelých 9 letech manželství.

A rozchod v září potkal také Haydena Christensena a Rachel Bilson, rodiče tříleté Briar Rose.

V říjnu se do klubu rozešlých připojil herec Ewan McGregor. Ten je v tomto sumáři rekordmanem. S manželkou Evou šli od sebe po dlouhých 22 letech a mají spolu 4 dcery, Mathilde (21), Esther (16) a Anouk (6) a adoptovanou Jamiyan (16).

Herec Robert Pattinson (37) nic moc ze svého soukromí nekomentuje. Ani údajné zásnuby se zpěvačkou FKA twigs, s níž začal randit v září 2014, a ani rozchod, o němž v říjnu informovala zahraniční média.

Jennifer Hudson se koncem listopadu po devíti letech od zásnub rozešla s bývalým wrestlerem Davidem Otungou, s nímž má syna Davida Daniela. Ne zrovna v dobrém, o dítě vedou spor.

Také ‚Kelly z Beverly Hills‘ Jennie Garth (45) se rozešla s manželem Davem Abramsem (36). Dospěli prý do fáze, kdy je lepší jít od sebe, ale rozvod zatím není na pořadu dne.

A v listopadu to rozpustili i Jennifer Lawrence (33) a o 21 let starší režisér Darren Aronofsky. Jejich láska se zrodila během natáčení jeho zatím posledního filmu matka! a skončila krátce po jeho premiéře.

Reklama

Další články

Načítám