Hlavní obsah
Článek

Jako vždy při podobných příležitostech nezklamala. Když nastoupila čtyřiačtyřicetiletá topmodelka Heidi Klum (50) před novináře na červeném koberci galavečera American Music Awards v Los Angeles, okamžitě to v sále zašumělo.

S přibývajícím věkem se stále více atraktivní modelka předvedla v krásných dlouhých třpytivých šatech s převládajícími tóny růžové a usmála se na přeplněnou místnost. Věděla totiž, že s výstřihem, který jejímu outfitu dominoval a uzavíral se až někde těsně nad pupíkem, bude automaticky nepřehlédnutelná, i kdyby byla "bezejmennou" návštěvnicí akce.

Ani když se při pózování otočila, neušetřila překvapené fotografy svých půvabů. Její odhalená opálená záda ještě umocnila skvělý dojem, jaký na přítomných zanechala.

Právě v těchto dnech byla čtyřnásobná matka, která je zároveň stále aktivní tváří módního gigantu Victoria´s Secret, vyhlášena magazínem Forbes jednou z nejlépe placených televizních osobností světa. S ročním příjmem 21 miliónu dolarů se umístila na desátém místě žebříčku.

Nejvíce oceněným umělcem letošních cen American Music Awards se stal Bruno Mars, který vyhrál kategorii mužů zpěváků, zároveň zvítězil s „nejlepším albem roku“ a stal se také „umělcem roku“. Nejoblíbenější zpěvačkou roku je Lady Gaga a cenu za celoživotní přínos dostala Diana Ross.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám