Hlavní obsah
Článek

Krátce poté, co se objevily spekulace o jejím rozchodu s Vitem Schnabelem (31), vyrazila Heidi Klum (50) do společnosti bez pánského doprovodu. Slavná topmodelka nic neponechala náhodě a vsadila na šaty odhalující dostatek těla, které je nejspíš opět k mání.

Exmanželka zpěváka Seala s o 13 let mladším obchodníkem s uměním randila od roku 2014. Jejich vztah už ustál několik krizí, ale ta poslední by měla být tečkou za jejich románkem. Heidi Klum ale očividně nestrádá a na udílení cen Emmy dorazila v plné síle.

Topmodelka na galavečer, z něhož si po pěti trofejích odnesly seriál Příběh služebnice a série Sedmilhářky, dorazila v dráždivě rudých šatech, v nichž odhalila své hrudní partie, podobně jako na nedávném udílení MTV Video Music Awards. Provokativně poodhalené vnady jí nejspíš nestačily, a jako bonus přidala stehýnko ve vysokém rozparku.

Zda se sázka na odvážný outfit vyplatila a čtyřnásobná maminka z ceremoniálu odešla s novým úlovkem, není dosud známo. Heidi Klum ale nejspíš sama dlouho nezůstane.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám