Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Heidi Klum (50) stíhá několik dovolených ročně, na tu poslední zamířila na karibský ostrov St. Barts. Povinnosti už ji sice povolaly zpět do Hollywoodu, ale mezi natáčením jednotlivých dílů show America´s Got Talent, v níž zastává pozici porotkyně, si může alespoň projet mobil a zavzpomínat nad fotkami. A s některými se podělit.

Fanouškům pravidelně předkládá obraz stále krásné čtyřnásobné mámy a zároveň pracující ženy. Nelze nic namítat, postavu má Klum i jako čtyřicátnice výbornou a práci se nevyhýbá. Vedle zmíněného Talentu například participuje na reality show Project Runway, v němž pro změnu pomáhá hledat nové návrhářské talenty, modelky zase v Germany´s Next Top Model. Vedle toho stále dělá reklamy a fotí módní editorialy a má vlastní řadu plavek a prádla.

Spokojená může být i v soukromém životě, má čtyři krásné děti, dcery Helene (Leni) a Lou a syny Henryho a Johana, a stálý je i její partnerský život s krajanem, kurátorem Vitem Schnabelem. Ten měl nedávno co vysvětlovat, spíš médiím než Heidi, když jej v Londýně vyfotili při polibku s neznámou ženou. Rychlé závěry podle něj byly vyvozeny na základě ‚naprostého nepochopení situace‘. Heidi ji zřejmě interpretoval správně, neboť na rodinné dovolené v Karibiku nechyběl ani on.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám