Hlavní obsah
Famous
Článek

Po dvou a půl letech od podání žádosti jsou modelka Heidi Klum (50) a zpěvák Seal (61) rozvedení. Soud v Los Angeles tento týden potvrdil, že britský hudebník a německá kráska po sedmi letech ukončili manželství. Na majetkovém vyrovnání a péči o společné děti se dohodli už v červenci tohoto roku.

To, jak se budou o desetiletou Leni, čtyřletou Lou, osmiletého Henryho a sedmiletého Johana starat, tají. Stejně tak zakázali zveřejnit dělení majetku, který v manželství nahromadili.

Krátce poté, co se v lednu 2012 rozešli, Seal obvinil Heidi, že ho podváděla s bodyguardem Martinem Kirstenem. Modelka s ním pak osmnáct měsíců randila. Rozešla se s ním letos v lednu.

„Zatímco od něj bych nic lepšího neočekával, myslel bych si, že Heidi se přece jen předvede jako lepší třída a minimálně počká, než se rozejdeme, než začne s jeho pomocí smilnit,“ uvedl na jaře 2012 jednapadesátiletý zpěvák.

Od té doby se však vztah dnes už bývalých manželů výrazně zlepšil. Často se spolu objevují na veřejnosti v doprovodu dětí, kvůli jejich blahu prý vycházejí spolu co nejlépe.

Jednačtyřicetiletá Heidi nyní randí se sedmadvacetiletým dealerem umění Vitem Schnabelem.

Reklama

Další články

Načítám