Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Heidi Janků (61) vystoupila na koncertu k poctě Zdeňku Borovcovi v pražském Divadle Broadway. Když se vysloví její jméno, téměř každý si vybaví písničku Když se načančám, která ji provází celou kariéru.

„Za písničku Když se načančám jsem opravdu moc vděčná. Neexistuje vystoupení, kde bych ji nezazpívala, lidi na ni čekají a mě moc baví, když vidím to nadšení v jejich očích, když zazní první tóny,“ sdělila pro Super.cz oblíbená zpěvačka, které by nikdo netipoval, že letos oslaví již 60. narozeniny.

„Zdeněk Borovec mi napsal ještě jeden text k písničce od Erose Ramazzottiho s názvem Tak se mi vtírej. Obě písničky zpívám pravidelně na svých sólových vystoupeních i na koncertech s kapelou. Ani s jednou písničkou jsem nikdy neměla problém si ji, co se textu týká, zapamatovat. Obě jdou tzv. do pusy. A to svědčí o genialitě pana Borovce jako textaře,“ přidala zpěvačka s tím, že na textaře Zdeňka Borovce často a ráda vzpomíná.

„Moc mu za to, že stále můžu zpívat jeho texty, děkuju, a to poděkování posílám tam nahoru,“ dodala Heidi, která na koncertě jen zářila. Jako jediná z vystupujících oblékla krátké šaty a dala na odiv své dokonalé nohy, které jí mohou i mladší kolegyně závidět. Záznam koncertu Legenda Zdeněk Borovec odvysílá Česká televize 26. února.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám