Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Největší vánoční dárek si už Heidi Janků (61) nadělila, když letos zrekonstruovala svůj dům. "A ještě jsem si koupila náhradu za centrální vysavač, který se mi rozbil. Ale pod stromeček si ho nedám, už je v garáži, " smála se zpěvačka.

"Možná ale pod stromečkem najdu i něco méně praktického," doufá Heidi, která letos zve k sobě domů část rodiny, která žije v Praze. V předchozích letech, po smrti manžela Ivo Pavlíka, naopak ona příbuzné objížděla. "Tím, že mám zrekonstruováno, chci si to tam užít, navařit a napéct, ještě mi zbývají rohlíčky, a tu moji vánoční tour letos vynechám," svěřila.

Když jsme se s Heidi sešli, probírali jsme samozřejmě i jiné věci. Překvapilo nás, jak má zpěvačka dlouhé vlasy. "Ale ty nejsou moje. Na zimu si je vždycky nechávám prodlužovat, mám je místo šály. Mám ty svoje hodně jemné a mám jich málo, už minimálně patnáct let to tak dělám. I když poskakuju po tom jevišti, tak to lépe vypadá," míní.

Na práci si nestěžuje. "Sice mi toho dost odpadlo kvůli zrušeným vánočním trhům, ale našel si mě německý řetězec, který tady otevírá prodejny, a já na těch otevíračkách zpívám. Navíc jsem se po třech nebo čtyřech letech vrátila i k televiznímu moderování," prozradila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám