Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dlouho se těšila na to, že po nucených uměleckých prázdninách způsobených pandemií koronaviru opět vystoupí před publikem. Když se Heidi Janků (61) konečně dočkala a vystoupila na slavnosti obce Vítězná u Dvora Králové nad Labem, skončilo to nepříjemnou nehodou.

„Jsem zvyklá se při vystoupení divoce pohybovat na pódiu. Tentokrát jsem ale nedělala žádné divoké kreace. Udělala jsem krok z jednoho většího jeviště na menší. Podjela mi noha na kabelech a zřítila jsem se mezi bednu a pódium. Pro ostatní ten pád musel vypadat velmi ošklivě,“ popisuje Super.cz nehodu zpěvačka, která se zachovala jako profík a dokončila koncert. „Kluci nepřestali hrát. Písničku jsem dokonce dozpívala a dokončila jsem i koncert," říká hrdě.

Největší strach měl o Heidi kapelník, syn manžela Iva Pavlíka (†84) Adam Pavlík. „Adam měl hrůzu z toho, že na sebe strhnu ještě obrovskou reprobednu. To se naštěstí nestalo,“ říká Heidi. I když nehoda mohla pro diváky a členy kapely vypadat hrůzostrašně, interpretka hitu Když se načančám vyvázla jen s odřeninami na nohou. „Mám jen nějaké odřeniny a modřiny. Jedna na stehně se tedy pěkně vybarvuje. Ale naštěstí nic zlomeného," říká.

Prostřednictvím sociálních sítí své fanoušky Heidi nabádala, aby jí některý z diváků poslal video dokumentující její pád. „Pokud to někdo zdokumentoval, prosím, pošlete nebo mě označte," napsala na Heidi Janků.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám