Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Takovou vlnu nevole kvůli jedné fotce nečekala. Heidi Janků (61) o víkendu vyrazila se svým pejskem a kamarádkou na procházku. Dámy bohužel zvolily špatné místo a v centru Prahy se připletly do právě probíhající demonstrace. Za snímek z místa to však pořádně schytala od fanoušků.

„Já bych se k tomu nechtěla moc vyjadřovat. Na žádné demonstraci jsem nebyla, nemám je ráda, nechodím ani 17. listopadu a davové akce nevyhledávám. Byla to náhoda, že jsem šla okolo,“ sdělila Super.cz Heidi, kterou komentáře pod fotkou, která měla pouze reflektovat, kde se během procházky ocitly, mrzely. „Nevím, jak se můžete chlubit něčím tak hloupým, jako je účast na této stupidní demonstraci,“ stálo například jedné ze zpráv.

Spousta fanoušků se však Heidi zastala s tím, že je jasné, že šla jen omylem kolem. „Bylo to celé nešťastné a omyl, ale aspoň jsem se poučila a příště takový snímek zveřejňovat nebudu. Zůstanu u procházek v lese s mým Edou,“ prohlásila Heidi, která rozhodně nevyhledává davové akce a už vůbec ne v době, kdy jsou hromadné sešlosti zakázané.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám