Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Heidi Janků (61) vyrazila na křest nového videoklipu Jarka Šimka (50) s názvem Můj psí kamaráde, a to pouze jako doprovod. Hlavní roli kmotra hrál totiž zpěvaččin knírač Eda. "Je to jeho první společenská akce a docela se bojím, jak to zvládne, přece jen je to mladý dvouletý pes," strachovala se Heidi.

Nakonec vše dobře dopadlo a Eda se akce zhostil se ctí a paničce ostudu neudělal. "Chodím s ním na cvičák, což je v případě tvrdohlavých kníračů dost náročné. Ale když chci, aby všude jezdil se mnou, tak musí umět poslouchat," svěřila zpěvačka, která nám na kameru předvedla i základní drezuru.

Eda je stále jediným mužským elementem v jejím životě. "Dokonce už ho lidi poznávají dřív než mě, protože když jdeme na procházku, tak rozhodně nejsem načančaná jako teď. A Edovi je to jedno. Miluje mě, i když ztloustnu, i když nejsem namalovaná. Takového chlapa bych těžko našla," smála se Heidi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám