Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na tomhle večírku se sešly dámy ze šoubyznysu, kde se už málokterá může chlubit číslem věku zakončeným na -cet. Mezi nimi byla i doposud zdánlivě nestárnoucí Heidi Janků (61). Dlouho se bránila jakýmkoli úpravám zevnějšku, teď to ale přehodnotila. Figuru má stále skvělou, s tváří už je to horší.

"Nedávno jsem zjistila, že si musím pomalu začít líčit oči jinak, než jsem zvyklá. Takže si myslím, že půjdu na nějakou konzultaci a horní víčka půjdou do nějaké úpravy," svěřila Super.cz Heidi, že už nemá v plánu nic odkládat, jak tomu bylo dřív. "Nikdy jsem nebyla proti takovým zákrokům, jen jsem velký zbabělec, tak mi hodně dlouho trvá, než se k něčemu dokopu," vysvětlila.

A to není všechno. "Taky jsem si řekla, že bych si mohla nechat trochu zvednout koutky, abych nemusela chodit po ulici a pořád se smát. Estetika k jevišti a k tomu, co dělám, patří," domnívá se zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám