Hlavní obsah
Článek

Po smrti manžela, hudebníka Iva Pavlíka (†84), obývá zpěvačka Heidi Janků (61) domek v Uhříněvsi s patnáctiměsíčním pejskem Edou. Ten jí dělá poslední rok velkou radost a zpěvačka mu dům také přizpůsobila.

„Manžel nikdy psa nechtěl. Kdyby viděl, jak tu s Edou válčím, asi by se smál,“ svěřila Heidi, pro kterou je nejoblíbenějším místem pohovka v obývacím pokoji s výhledem do zahrady. „Mám tu pohromadě své nejbližší – Ivoše a Věru. Teď ještě přibyl pelíšek pro Edu,“ svěřila zpěvačka, která má vedle sebe fotografie svého muže a zpěvačky Věry Špinarové (†65).

Heidi se nyní musí o domek starat sama a někdy jí to dává pořádně zabrat. Jak sama přiznala, její manžel jí posílá různé zkoušky, ve kterých naštěstí pokaždé obstála. Jen tři měsíce po jeho odchodu se jí povedlo vytopit garáž. „Nabádal mě, abych zavírala na zahradě vodu. Vždycky jsem si říkala: “No jo, pan učitel,“ svěřila Heidi s tím, že na slova manžela nakonec došlo a nebyla to jediná věc, která se jí stala.

Na Nový rok jen díky štěstí nevyhořela. „V bytě nesměly hořet svíčky, na to byl manžel hodně opatrný. Letos na Nový rok jsem si rozsvítila všechny svíčky i v takové kovové dóze na stole. A najednou cítím spáleninu. Podívám se na stůl a on fakt hořel. Stůl za dvacet „litrů“ a má uprostřed vypálený důlek. Věřím tomu, že tyto zkoušky mi posílá Ivoš, abych byla obezřetná a případně se zocelila,“ svěřila Heidi, která má pracovně spoustu plánů. Spolupracuje s Adamem Pavlíkem, synem Věry Špinarové a Iva Pavlíka, s kapelou HeidiBand společně koncertují.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám