Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Heidi Janků (61) si nenechala ujít křest knížky Haliny Pawlowské Zase zoufalé ženy dělají zoufalé věci. A konečně jsme viděli na jejích rtech úsměv. Sama ale říká, že v pohodě rozhodně není. Odchod milovaného manžela Ivo Pavlíka stále bolí.

"Otázky na Iva ještě úplně nezvládám, ale snažím se. Co jiného mi zbývá?" řekla Super.cz Heidi. Na křest ji vytáhly kamarádky. "Na Halininy křty chodím pravidelně, tradice by se měla ctít, tak jsem se odhodlala," upřesnila.

Hlavu se snaží zaměstnat prací. "Říjen jsem měla takový plonkový, měla jsem ho vyblokovaný na turné s Věrkou Špinarovou. Trošku jsem se bála, co bude, ale přišla nabídka z barrandovské televize, tak jsem se vrátila a hlavu mám teď zaměstnanou na sto procent. Jeden z důvodů, proč jsem na tu nabídku kývla, byl ten, abych nehleděla doma do zdi," vysvětluje.

"Nad vodou mě drží práce, rodina a i kamarádi. Pořád někdo volá, jestli někam nechci zajít, rodina za mnou jezdí, funguje to. Doma jsem ale ráda. Když někam vyrazím, tak se zase ráda vracím," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám