Hlavní obsah
Článek

Díky vyhlášení soutěže Batist Nej sestřička 2017 jsme měli možnost setkat se s Heidi Janků (61), která byla jednou z vystupujících. Poskytla nám i obsáhlý rozhovor na kameru o tom, že se brání nepříjemným myšlenkám prací, katastrofě, kterou si doma sama způsobila, i o tom, jak plánuje strávit první Vánoce bez zesnulého manžela Iva Pavlíka.

Heidi po smrti manžela zrušila jen jedno vystoupení v srpnu. Naopak se na jevišti cítí lépe, takže se pracovním nabídkám nebrání. "Na jevišti myslím jenom na zpívání a všechny ostatní myšlenky vypouštím," svěřila. Bohužel zrovna teď má vystoupení méně. Počítala totiž s tím, že v říjnu pojede na turné s rovněž zesnulou Věrou Špinarovou (†65).

"Vyblokovala jsem si termíny, chtěla jsem se soustředit jen na tohle. Takže pořádná nálož práce mě čeká až od půlky listopadu. Poslední vystoupení mám 23. prosince," vyřešila předvánoční shon Heidi, která se na Vánoce rozjede za rodinou. "Je nás hodně, jsme rozprostření po celé republice, takže Vánoce strávím v autě a vrátím se domů někdy 2. ledna," prozradila.

Na rozdíl například od Petry Janů, na niž doma po smrti manžela všechno padalo a musela se přestěhovat, Heidi takové plány nemá. I když nedávno třeba vytopila garáž, což nám humorně popsala. "Zatím je mi tam dobře, dobře se tam cítím, v bezpečí," míní zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám