Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Před měsícem si Ivo Pavlík (†84) ještě užíval rodinné pohody a radoval se z toho, že má u sebe na prázdninách čtrnáctiletou vnučku Johanu, dceru Adama Pavlíka, kterého měl s nedávno zesnulou Věrou Špinarovou (†65). V sobotu ale celou rodinu zasáhla tragédie: Exmanžela Věry a chotě Heidi Janků (61) totiž zradilo srdce a zemřel. Podívejte se na poslední jeho oficiální fotku pro Super.cz!

„Máme u nás na pár dní Johanku. Je to moc fajn. Zavařujeme, koupeme se v bazénu, pečeme koláče,“ svěřila se 19. července Super.cz Heidi s tím, že společně s Ivem a jeho vnučkou zavzpomínali i na Johančinu babičku Věru Špinarovou.

Pavlík s ní mimochodem i po rozvodu dobře vycházel a její pohřeb na začátku dubna ho tak rozrušil, že před jeho začátkem zkolaboval. Samotného obřadu se proto raději nezúčastnil a všichni jeho blízcí o něj měli strach.

Ve společnosti se pak objevil až v květnu, když přišel na křest jednoho videoklipu. Tehdy Janků jásala, jak se ze smrti Věry Špinarové dostal a že je zase fit.

„Manžel už je na tom dobře, tedy samozřejmě na svůj věk. Po osmdesátce není nikdo úplný jura,“ tvrdila.

To ještě netušila, že jejímu milovanému muži, který před lety pořádně nastartoval její pěveckou kariéru, zbývají necelé tři měsíce života.

O posledních týdnech života Ivo Pavlíka se toho moc neví. Pátého srpna doprovázel manželku na vystoupení v rámci Noci s hvězdami na zámku Zahrádky. O den později měl trávit s ženou příjemné chvíle na Slovensku, kde společně poskytovali rozhovor jednomu z tamních médií. Vypadal strhaně, ale prý byl stále ještě duševně fit.

Reklama

Další články

Načítám