Hlavní obsah
Článek

Přestože už dávno nebyli spolu, přes občasné vzájemné veřejné rýpance je pojilo letité přátelství, úcta a navíc také syn Adam. Není divu, že hudebníka Ivo Pavlíka (83) smrt exmanželky Věry Špinarové (†65) hluboce zasáhla, stejně tak jeho současnou ženu Heidi Janků (61), která s Věrou plánovala na podzim turné. Na pohřeb ale Ivo nedorazil. Proč?

Je to prosté: nenašel v sobě sílu. A to přesto, že do Ostravy z Prahy, kde bydlí, přijel. Krátce před obřadem se ale zhoršil jeho zdravotní stav a zkolaboval.

„Moc jsem se bála o manžela. Na pohřeb měl původně jít, to se ale změnilo tím, jak se stupňovaly emoce. Noc před pohřbem se Ivošovi udělalo špatně a opravdu jsem se o něj bála. Proto přišlo rozhodnutí, že bude lepší, když na pohřeb nepůjde. Navíc ho ještě ráno začal bolet žaludek,“ svěřila se Aha! Heidi. Nakonec táta Adama zůstal u Heidiny tety, zapálili spolu svíčku a na Věru Špinarovou společně zavzpomínali.

Na smutečním karu už ale nechyběl, protože se mu udělalo lépe.

Bohužel tak nemohl vidět ten obrovský dav lidí, který přišel jeho bývalou lásku vyprovodit na její poslední cestě. Úřady odhadují jejich počet na více než čtyřicet tisíc.

Reklama

Další články

Načítám