Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme se byli před necelým měsícem podívat na natáčení nového videoklipu Dík za tvůj kus ráje zpěvačky Heidi Janků (61), tak nás ujistila, že tentokrát půjde o usedlejší záležitost a že už nemá chuť hrát si pořád na diblíka, který se "načančá" i po padesátce.

Zpěvačce to sice v ateliéru, kde se točilo, velmi slušelo a vypadala na třicet a nikoliv na svá léta, ale na první pohled se zdálo, že půjde opravdu o až moc decentní záležitost. Zpěvačka různě postávala u větráku, který jí čechral vlasy a rozevlával její modely. A to bylo tak nějak všechno.

Když se nám ale jako jedněm z prvních klip dostal do ruky, byli jsme příjemně překvapení a stejný pocit budou mít jistě i zpěvaččini fandové. Heidi je v klipu na většině záběrů tak sexy, jako dlouho předtím ne. Že ji tam obletují dva tanečníci ve věku kolem dvacítky, je naprosto uvěřitelné a slibovanou usedlost zastupuje pouze jeden outfit. Určitě sami poznáte jaký, až si klip pustíte.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám