Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Tyhle dvě nestárnoucí dámy toho mají společného více, než se na první dobrou zdá. Heidi Janků (61) a Tanja Kauerová obě začínaly v Ostravě a svého času zaujaly nejen atraktivními křestními jmény. ale také pěveckým projevem.

Ostravská líheň talentů dala české pop music kromě Hany Zagorové také Marii Rottrovou a Věru Špinarovou. V osmdesátých letech na sebe výrazně upozornily právě Heidi s Tanjou. Oběma se v anketě Zlatý slavík podařilo dvakrát v historii vystoupat mezi zpěvačkami až na bronzovou příčku. Zatímco Heidi Janků zpívala nenáročný pop, Tanja se cítila nejlépe v rockových vodách.

Nakonec je dobré připomenout také to, že obě zpěvačky jsou navíc skoro stejně staré a letos na podzim (Tanja v říjnu a Heidi v listopadu) oslaví padesáté čtvrté narozeniny.

Na genetickou výbavu si ani jedna stěžovat nemůže. Mají i po padesátce obě fantastickou postavu a mohou si dovolit mini a kůži. Nejlepším důkazem jsou fotky z galakoncertu Černá hvězda k výročí ostravské televize, který se bude vysílat příští sobotu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám