Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak tenhle návrat na koňský hřbet po příletu ze své domoviny, kde slavil po boku rodiny jubileum své babičky královny Alžběty II., se Harrymu (39) úplně nevydařil. Princ v neděli hrál pólo za tým Los Padres svého slavného kamaráda Nacha Figuerase, jenž platí za nejslavnějšího hráče póla na světě, ale vítězství se nekonalo.

Svůj podíl na tom měl i princův pád z koně, při němž se mu naštěstí nic nestalo, ale doma možná bude mít co vysvětlovat...

Na hřišti se totiž kromě jeho dobrých přátel zpěvačky Katharine McPhee (38) a jejího muže Davida Fostera (78), s nimiž se předtím vřele vítal a bavil, objevila i velmi spoře oděná mladá žena.

Krásná neznámá na sobě měla elegantní zavinovací černé šaty s bílými puntíčky a široký slamák, což by k této příležitosti byl jistě vhodný outfit, jenže slečna měla model tak ledabyle zavázaný, že odhaloval nejen nožky až do ďábelských výšin, ale především téměř celý hrudník bez podprsenky.

Dívka, jež si více všímala svého mobilu a skleničky v ruce než rozevlátých šatů, se tak stala nečekaným oživením pro všechny přítomné. Možná ji během hry zaregistroval i Harry a neobvyklou podívanou neustál zrovna s grácií...

Nehoda se pochopitelně může stát vždy, ale druhorozený syn prince Charlese a lady Diany si je za dlouhá léta praxe v koňském sedle dost jistý, a tak si možná prince kvůli jeho pádu ve spojitosti s odvážnou návštěvnicí v kombinaci s nepřítomností jeho manželky Meghan mohli dobírat i jeho spoluhráči.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám