Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vévodkyně Meghan (42) a princ Harry (39) se nezdráhají dávat svou lásku na odiv. Vévoda ze Sussexu si v neděli odskočil zahrát pólo do Santa Barbary a jeho choť nemohla být pyšnější, když jeho tým zvítězil. Odměnila ho polibkem přímo v centru dění, před všemi fotografy.

Harry, který hrál pólo většinu svého života, se nedávno připojil k týmu Los Padres. Klub vede jeho přítel Nacho Figueras a z posily v podobě britského vévody je prý nadšený.

Trofej z nedělního zápasu předávala sama Meghan, která na sportovní událost oblékla košili s puntíky a bílou sukni. Outfit doplnila kloboukem a červenou rtěnkou, kterou při polibku umazala Harryho. Láskyplně mu ji pak setřela.

Pár se chystá i s dětmi Archiem a Lilibet vydat do Londýna na oslavu Platinového jubilea královny Alžběty, která slaví 70 let na britském trůně. Nepřipojí se sice ke královské rodině na balkoně Buckinghamského paláce, ale pozváním na oslavu nepohrdli.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám