Hlavní obsah
Článek

Princ Harry (39) sice do Velké Británie dorazil už v neděli, ale s bratrem Williamem (41) se i vzhledem ke karanténě, do níž se po cestě z USA uchýlil, má setkat až ráno v den pohřbu dědečka, prince Philipa. Konat se bude v sobotu.

Zatímco manželka Harryho Meghan zůstala kvůli pokročilému těhotenství doma v Los Angeles a rozloučení se nezúčastní, žena vévody z Cambridge nebude chybět. Právě Kate má být podle britských médií jakousi mediátorkou mezi bratry, do jejichž vztahu zasáhlo nedávné interview Harryho a Meghan s Oprah Winfrey.

Meghan v něm mj. mluvila o rasismu v rodině, královskou rodinu také obvinila ze lží, Harry si zase postěžoval, že jej příbuzní odstřihli od peněz, a bratra a otce, tedy budoucí krále, veřejně politoval s tím, že jsou podle něj uvězněni v systému monarchie.

Na rozhovory týkající se zmíněného interview ale zřejmě nebude prostor. „Rodinné rozpravy budou o ztrátě prince Philipa, o ničem jiném,“ cituje The Sun svůj zdroj z paláce. „Konverzace budou soukromé a zaměří se na emocionální záležitosti,“ dodal.

Jisté je však jedno: ať už jsou teď vztahy mezi bratry jakékoli, není pochyb, že v den rozloučení je odsunou stranou a památku vévody z Edinburghu uctí ve vší důstojnosti.

Reklama

Další články

Načítám