Hlavní obsah
Článek

Slova vévodkyně Meghan (42) o tom, že se s Harrym (39) vzali tři dny před pompézní svatbou na hradě Windsor, vzbudila pozdvižení a otázku, zda byla akce za odhadem 46 milionů dolarů jen divadýlkem pro veřejnost a pár byl v té chvíli už legálně oddaný. Spekulace nyní utnul muž nejzasvěcenější, arcibiskup z Canterbury Justin Welby.

Ten slova Meghan z ostře sledovaného rozhovoru s Oprah Winfrey, kde vévodkyně informaci o svatbě uvedla, vyvrátil. „Legální svatba byla v sobotu (19. května 2018). Podepsal jsem svatební certifikát, což je právoplatný dokument. A spáchal bych vážný kriminální čin, kdybych ho podepsal s vědomím, že není pravý,“ řekl italskému tisku.

Dodal však, že s vévodou a vévodkyní měl před sňatkem několik osobních i pastorálních setkání. „Ale nebudu říkat, co se během nich stalo,“ uvedl.

Harry a Meghan si zřejmě za účasti arcibiskupa na zahradě svého tehdejšího domu v Nottinghamu v soukromí a bez zraků celého světa vyměnili osobní sliby. To také uvedli v prohlášení poté, co se jejich svatební certifikát objevil v médiích, a manželé byli konfrontováni datem na něm uvedeným - 19. května 2018.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám