Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Princ Harry (39) si po odchodu z funkce seniorního člena britské královské rodiny našel práci. V americké firmě BetterUp, jež se zabývá poradenstvím v oblasti osobnostního rozvoje, se bude věnovat produktové strategii, charitativní činnosti a tématům duševního zdraví.

Spoluzakladatel a CEO společnosti Alexi Robichaux promluvil o novém zaměstnanci v rozhovoru na stanici Sky News.

„Už to dělá několik měsíců a teď to s radostí oznamujeme. Všichni jsme si tu partnery, je rád, když se mu na pracovišti říká Harry, takže ho tak oslovujeme,“ uvedl například Robichaux. S princem se měl seznámit díky společnému příteli.

Ve firmě má Harry dohlížet na plnění cílů, podílí se na produktové strategii či na tvorbě obsahu pro uživatele platformy, zaměřeného na mentální odolnost a zdatnost.

Otázka padla také na princův plat, o tom však pětatřicetiletý šéf kalifornského start-upu hovořit odmítl.

Ve středu vévoda oznámil další kariérní krok, podruhé během 48 hodin: stal se jedním z patnácti členů komise proti dezinformacím neziskové organizace Aspen Institute.

„Zkušenosti dnešního digitálního světa nás zavalily lavinou dezinformací, které ovlivnily naši schopnost jako jedinců i jako společnosti myslet jasně a porozumět světu, v němž žijeme,“ uvedl k další profesi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám