Hlavní obsah
Článek

Na realitním trhu se objevila nabídka jako dělaná pro skalní fanoušky vévody a vévodkyně ze Sussexu. Tedy z řad těch nejmovitějších. Honosné sídlo sousedící s domem Harryho (39) a Meghan (42) v kalifornském Montecitu je na prodej. Cena je astronomických 22,5 miliónů amerických dolarů, tedy asi 495 mil. Kč.

Jde pochopitelně o prémiové bydlení, které nabízí mimo jiné sedm ložnic a třináct koupelen, také posilovnu nebo zimní zahradu. Pozemek se rozprostírá na víc než dvou hektarech a nechybí na něm bazén, terasa, ale také citrusová zahrada, potok, můstky, dva samostatné domy pro hosty, podzemní garáž pro osm vozů a další vymoženosti.

Harry a Meghan jsou po rozhovoru s Oprah Winfrey, v němž se mluvilo o údajném rasismu v paláci, sebevražedných myšlenkách nebo vztahu Meghan s Kate, zřejmě nejsledovanějším párem světa. Názory na interview se různí, někteří Meghan tleskají, jiní ji tvrdě kritizují.

Do druhé skupiny patří např. známý britský moderátor Piers Morgan, který vévodkyni nepřímo označil za lhářku. V televizním pořadu Good Morning Britain následně skončil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám