Hlavní obsah
Článek

Počasí princi Harrymu (39) a jeho ženě Meghan (42), kteří se poprvé od zveřejnění zprávy, že se vzdávají svých funkcí v královské rodině, objevili na společenské akci v Londýně, sice moc nepřálo, dalo ale vzniknout fotce, která obletěla celý svět.

Snímek byl pořízený poté, co vévodský pár dorazil k Mansion House v centru Londýna, a pod deštníkem se vydal vstříc fotografům. V tu chvíli se na sebe Harry a Meghan usmáli a „záběr jako z filmu“, jak o něm diskutují lidé, byl na světě.

„Jen v pojetí Harryho a Meghan může být deštivý den tak romantický“ nebo „Na základě tohoto snímku by mohl být napsaný román“, komentují fanoušci.

Fotograf Samir Hussein, jenž na místě fotil a manželský pár v láskyplném gestu zachytil, uvedl: „Je to jedna (fotka) z milionu, kdy se propojí vše, co si jako fotograf můžu přát - perfektní načasování, skvělé světlo, silná symbolika a skvělé subjekty, to vytvořilo magický snímek, na který jsem velmi pyšný.“

Snímek Samira Husseina

Pár měl namířeno na akci Endeavour Fund Awards, kde se oceňovali nemocní a zranění vojáci a vojačky, jež fond podporuje v návratu do aktivního života.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám