Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Princ Harry (39) se poprvé po oznámení, že se chce s Meghan (42) vzdát rolí v královské rodině a osamostatnit se, objevil ve společnosti na oficiální akci. Není divu, že působil unaveným dojmem. Megxit vzbudil ve Velké Británii obrovské pozdvižení, a ne vždy se oblíbený člen královské rodiny dočkal pochopení.

Zatímco Meghan už je se synem Archiem v Kanadě, kde se mimo jiné věnuje charitě, Harry si ještě plní jedny z posledních královských povinností. Zúčastnil se losování týmů pro zápasy světového poháru Rugby League World Cup 2021.

Harry je totiž patronem rugbyové ligy. Součástí společenské události bylo i setkání s dětskými hráči a zástupci účastníků turnaje. Harry má ke sportu blízko, a tak pro něj tato akce jistě patřila k těm příjemnějším.

Královna Alžběta II. (†96) na rodinné schůzce dala Harrymu a Meghan zelenou s tím, že jejich přání na odchod z monarchie respektuje, ale raději by, kdyby zůstali její součástí.

Proces osamostatnění bude nějakou dobu trvat. Už teď je ale jasné, že budou Harry a Meghan většinu času trávit v Kanadě, kam už vévodkyně se synem odcestovala.

Reklama

Další články

Načítám