Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Princ Harry (39) oblékl převlek Santa Clause, aby mohl natočit vzkaz pro britskou charitativní organizaci Scotty´s Little Soldiers, která se stará o děti, které přišly o rodiče při vojenské službě.

Svůj proslov začal tradičním santovským „ho-ho-ho“ a dětem se snažil zpříjemnit jejich vánoční večírek: „Chtěl bych vás povzbudit, abyste se podívaly kolem sebe a uvědomily si, že jste součástí úžasné komunity, která je tu pro vás a pomůže vám každičký den, když budete potřebovat. Před pár lety jsem většinu z vás potkal a vím, jak moc jste silní. Ano, ztratit rodiče je neskutečně těžké, ale já vím, že každý z vás, s pomocí jeden druhému, před sebou máte úžasnou budoucnost. A i Vánoce budou určitě fantastické. Na vaše rodiče nikdy nezapomeneme, stejně tak jako nikdy nezapomeneme na vás.“

Zároveň také děti vyzval, aby se na večírku pořádně rozdováděly: „Slyšel jsem, že je vás tam letos 190, tak vyvolejte tolik chaosu, kolik je jen lidsky možné.“

Princ Harry s vévodkyní Meghan (42) a malým Archiem stráví letos svátky s Meghaninou matkou v Kanadě. Nezúčastní se tak ani tradiční hostiny pořádané královnou v Sandringhamu. Královna páru údajně dala požehnání, stejně jako jej v roce 2012 dala i Kate s Williamem, kteří tehdy trávili svátky s rodiči Kate.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám