Hlavní obsah
Článek

Vánoce jsou skoro za dveřmi a Britové netrpělivě čekají na to, až královská rodina vydá tradiční Christmas Cards neboli rodinné snímky, jimiž každoročně přejí veselé Vánoce. Zatímco fotograf, který fotil Kate a Williama s dětmi, se už snímkem pochlubil, na Harryho (39) a Meghan (42) s malým Archiem se stále čeká.

Podle zdrojů E! News se však vévodkyně s vévodou ze Sussexu pochlubí co nevidět a nafotili údajně celou sérii rodinných snímků. Pózovala s nimi prý dokonce i Archieho babička Doria Ragland, se kterou tráví pár v poslední době spoustu času. Pokud se však na fotce objeví, bude se opět jednat o porušení královského protokolu. Ten ostatně porušují celkem často.

„Harry a Meghan se chtěli ujistit, že některé snímky budou zahrnovat i Doriu, neboť je nedílnou součástí rodiny a hraje důležitou roli i v Archieho životě. Porušili by tím protokol a tradici, žádná z vánočních fotografií v historii královské rodiny nikdy nezahrnovala prarodiče. Například rodiče vévodkyně Kate - Carole a Michael Middletonovi - se na snímcích nikdy neobjevili," uvedl zdroj.

Jediný, kdo byl kdy k této příležitosti fotografován s vnoučaty, byli královna Alžběta II. a princ Philip. Harry s Meghan se nebudou účastnit ani tradiční hostiny pořádané královnou v Sandringhamu. Chtějí se prý vyhnout mumraji a strávit svátky právě s Meghaninou maminkou. Královna páru údajně dala požehnání, stejně jako omluvila v minulosti Kate a Williama. Ti trávili svátky s rodiči Kate v roce 2012.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám