Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vévoda a vévodkyně ze Sussexu nebudou trávit letošní Vánoce s královskou rodinou v Sandringhamu, soukromém domě Jejího veličenstva. Ve středu to potvrdil Buckinghamský palác. Královský mluvčí uvedl, že Harry (39) s Meghan (42) budou místo toho trávit svátky s matkou vévodkyně Doriou Ragland a synem Archiem. Kde to bude, ale neřekl.

Královna Alžběta neměla o vnukových plánech prý do poslední chvíle informace, ale je velmi chápavá a rozumí, že chce pár strávit nějaký čas mimo hlavní dění, stejně jako potřebě Meghan trávit Vánoce s maminkou. S tou je navíc netrávila poslední dva roky.

„Z bezpečnostních důvodů nebudeme zatím zveřejňovat další detaily ani jejich časový plán,“ doplnil mluvčí královského páru. Zhruba šestitýdenní „prázdniny“ začnou Harrymu a Meghan po princově poslední oficiální akci, která spadá na neděli.

V poslední době se spekulovalo, že pár hodlá mimo jiné trávit svátek Díkůvzdání v USA, to však zatím nikdo nepotvrdil. Zdroj blízký páru také pro Daily Mail uvedl, že chce vévodkyně během amerického svátku zavítat do londýnského útulku pro bezdomovce.

William s Kate a dětmi by měli strávit svátky v domě v Sandringhamu a na Štědrý den se zúčastnit tradiční královské bohoslužby.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám