Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Princ Harry (39) se nedávno veřejně zastal své manželky Meghan (42). Vévoda ze Sussexu nedávno svým písemným prohlášením vystoupil proti britskému bulváru, který osočil ze šikany a tvoření lživých kampaní proti jeho manželce.

Královská rodina také podnikla právní kroky proti médiu, které zveřejnilo pasáže ze soukromého dopisu otci, jenž Meghan napsala. Teď se ale princ Harry naštval znovu a žaluje vydavatele bulvárního deníku The Sun.

List prý měl ilegálně odposlouchávat Harryho soukromou telefonní hlasovou schránku. „Jménem vévody ze Sussexu byla u vrchního soudu podána žaloba ohledně nezákonného odposlechu zpráv z hlasové schránky,“ informovala Harryho mluvčí.

Harry ataky médií na Meghan srovnává s mediální štvanicí na svou maminku princeznu Dianu. „Viděl jsem, co se stane, když s někým, koho milujete, zacházejí jako se zbožím. Ztratil jsem matku a vidím, jak se moje žena stala obětí stejných mocností,“ prohlásil nedávno.

Faktem je, že Harry a především Meghan, jsou v poslední době kritizováni snad za úplně všechno. A to si Harry nenechá líbit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám