Hlavní obsah
Článek

Na návštěvu Afriky s sebou vévoda a vévodkyně ze Sussexu samozřejmě vzali i čtyřměsíčního syna Archieho, proto se předpokládalo, že jej rodiče při vhodné příležitosti oficiálně ukážou. Naskytla se v úterý.

S ohledem na bezpečnostní rizika Harry (39) a Meghan (42) své dítě nevzali na veřejnou akci, ale na soukromé setkání s anglikánským arcibiskupem a držitelem Nobelovy ceny za mír Desmondem Tutuem, jeho ženou Leah a dcerou Thandekou Tutu-Gxashe. To proběhlo v sídle nadace Desmonda a Leah Tutuových v Kapském Městě, záběry rodiny pak byly pořízené zřejmě ve dvoře budovy.

Na videu, které Harry a Meghan následně nasdíleli na svém oficiálním instagramovém profilu, fanoušci obdivují hlavně Archieho, který se v náručí matky usmíval na všechny strany, zkoumal, co se kolem děje a roztomile reagoval na snahu rodičů ho trošku „rozmluvit“.

Vévoda a vévodkyně ze Sussexu zveřejnili video se synem

Fanoušci na sociálních sítích obdivují roztomilého Archieho

Nyní se cesty vévody a vévodkyně na několik dní rozejdou. Princ Harry bude pokračovat do Botswany, Angoly a Malawi a s manželkou se potkají až příští týden v Johannesburgu, kde jejich cesta skončí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám