Hlavní obsah
Článek

Jako by doma v Londýně nechali všechny starosti a stres a do Afriky přijeli s čistou hlavou a úmyslem si to co nejvíc užít. Princ Harry (39) a jeho žena Meghan (42) se hned v úvodu návštěvy černého kontinentu nechali přesvědčit k tanci a pohodová atmosféra, zdá se, pokračuje i dál.

I program druhého dne návštěvy královského páru se nesl v duchu dobročinnosti. Harry a Meghan se seznámili s dalšími charitativními projekty, působícími v Kapském Městě, a setkali se s lidmi, kteří je zde udržují při životě. V rámci připraveného programu si mj. vyzkoušeli mentální cvičení na podporu pozitivního myšlení.

Na dotaz ohledně jejich silných stránek si pak adresovali vzájemnou rodičovskou pochvalu. Meghan Harryho popsala jako „nejlepšího tátu“, on ji zase jako „nejlepší mámu“. A neodepřeli si polibek.

Později navštívili nejstarší mešitu v Jihoafrické republice.

Do Kapského Města vévoda a vévodkyně ze Sussexu přiletěli i se synem Archiem a předpokládá se, že ho zde oficiálně představí, ukážou. Zatím se tak nestalo a chlapeček v době, kdy rodiče plní povinnosti, zůstává v péči chůvy.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Look who have just arrived in Cape Town today and that means the Royal Tour of Southern Africa will start soon! As i mentioned to you in my Instagram Story, i'll be reporting this tour for every two-three days in a recap post while posting about other royals too. The recap of Day 1 will be posted today as soon as the engagement ends and day 2-4 will be on Thursday and it goes on until the end of tour on October 2nd. I'm so excited for this tour because it seems like they will bring more social awareness through engagements or events they will do during the tour #PrinceHenryOfWales#PrinceHenry#PrinceHarry#HenryCharlesAlbertDavid#TheDukeOfSussex#DukeOfSussex#EarlOfDumbarton#BaronKilkeel#TheDuchessOfSussex#DuchessOfSussex#CountessOfDumbarton#BaronessKilkeel#RachelMeghanMarkle#MeghanMarkle#ArchieHarrisonMountbattenWindsor#ArchieHarrison#Archie#TheBritishMonarchy#BritishMonarchy#BritishRoyalFamily#HouseOfWindsor#MountbattenWindsor#RoyallyPositive

Příspěvek sdílený #RoyallyPositive (@worldofroyals), Zář 23, 2019 v 3:08 PDT

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám