Hlavní obsah
Článek

Velkolepá vojenská přehlídka Trooping the Colour, jež je každoroční oslavou narozenin britského panovníka, respektive panovnice, královny Alžběty II. (†96), se neobešla bez pozornosti celého světa. A s ní i moment na balkoně Buckinghamského paláce, odkud rodina v závěru akce zdraví shromážděný lid.

Být součástí královské rodiny není jen tak, chování a konání jednotlivých členů se řídí velmi striktními pravidly. A právě na jednání vévodkyně Meghan (42) našel její manžel Harry (39) šmouhu. Místo aby bývalá herečka na balkoně Buckinghamu stála čelem k lidem, několikrát se ke svému muži natočila. Princ to nenechal bez reakce.

Podle expertů na odezírání ze rtů, které povolal britský Daily Mail, to byla napomenutí a usměrnění. „Otoč se“ a „dívej se“, měl říct Harry své ženě. Ta se poté zatvářila poněkud nelibě, ale k lidem se opravdu hned otočila.

Podle expertů na odezírání ze rtů Harry Meghan napomenul, aby se otočila čelem k lidem. Shodli se na tom i anglofonní uživatelé sociálních sítí, kteří o momentu hojně diskutovali

Reklama

Další články

Načítám