Hlavní obsah
Článek

Téma britské královské rodiny nepřestane bavit asi nikdy. Ať už se jedná o královnu, prince Charlese (75) nebo prince Williama (41) a Harryho (39) a jejich rodiny, lidé zprávy, ty pravděpodobné i ty fantastické, doslova hltají a nemohou se jich nabažit. Není divu, že přicházejí další a další filmy či knihy, které se těmto tématům věnují.

Po dokumentu s názvem Kate vs. Meghan: Princezny ve válce přišla americká televizní stanice TLC s další perlou. Tentokrát se snímek, opět dokumentární, s názvem Meghan a Harry: Příběh královského dítěte zaobírá rodinnými vztahy manželů a potažmo jejich dítěte.

Že má vévodkyně velmi blízko k matce Dorie, víme, stejně jako že vztahy s otcem Thomasem Marklem a nevlastní sestrou Samanthou jsou napjaté. Domněnky a spekulace se pak tvoří jedna báseň. „Neumím si představit situaci, že Thomas Markle někdy potká svého vnuka nebo vnučku,“ říká například ve filmu autor knih o princi Harrym, bulvární novinář Duncan Larcombe.

Zmíněná Samantha v něm opět obviňuje Meghan, že ranila rodinu a teď „hraje oběť“ a novinářka Ashley Pearson zase odhaduje, že „Meghan a Kate nikdy nebudou dobré kamarádky“. Tohle už stokrát omleté tvrzení ale už nikoho nepřekvapí, o vztazích mezi vévodkyněmi se mluví a spekuluje už několik měsíců.

Reklama

Další články

Načítám