Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve filmografii Meghan Markle (42), nynější vévodkyně ze Sussexu, najdeme na dvě desítky filmových i seriálových titulů, v nichž se logicky setkala s mnoha kolegy z herecké branže. Nepřekvapí tak, když se občas v médiích objeví komentáře některého z nich. Naposledy to byl herec Gregg Sulkin.

Šestadvacetiletý Sulkin si s Meghan zahrál v dramatu Anti-Social z roku 2015 a někdejší kolegyni, která se loni v květnu provdala do britské královské rodiny, si nemůže vynachválit. Je prý „jednou z nejvíc šik a nejryzejších osob“, které kdy potkal. O Meghan promluvil v show Fair Game with Kristine Leahy.

„Všichni ji znají jako princeznu, ale ona je i ve skutečnosti jako princezna. Byla pro mě hvězdou. Jsem velmi pyšný na to, že je součástí i mé země (Velké Británie - pozn.), ve vší upřímnosti, bez zjevného faktu, že jsme spolu byli v kontaktu,“ řekl o manželce prince Harryho (39).

Řeč samozřejmě přišla i na fámy, které kolují nejen Londýnem, třeba že je s Meghan těžké pořízení a že mezi ní a její švagrovou Kate nepanují dobré vztahy. „Myslím, že způsob, jakým to zvládá...novináři, víte...určitě to pro ni není jednoduché,“ uvedl herec.

Z filmů a seriálů, které Meghan natočila, svou úspěšností nad ostatní vyčnívá seriál Kravaťáci. Ten byl také jejím posledním hereckým počinem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám