Hlavní obsah
Článek

V dubnu se vévodkyně Meghan (42) a princ Harry (39)dočkají miminka. Ještě předtím, než se z nich stanou rodiče, vyrazili na třídenní státní návštěvu Maroka.

Bývalá americká herečka minulý týden absolvovala výlet do New Yorku, kde mělo dojít k odhalení pohlaví očekávaného miminka. V sobotu Meghan a Harry přistáli v Casablance a na několika akcích plnili své reprezentativní povinnosti, během nichž nastávající maminka předvedla několik outfitů. Tradičně došlo i na setkání s dětmi, pro něž je těhotná vévodkyně idolem.

Vrcholem státní návštěvy byla recepce na britské ambasádě v Rabatu, kde se vzácná návštěva setkala s místními politiky, podnikateli a sportovci. Meghan pro tuto příležitost zvolila outfit v pískové barvě, v němž byly zřetelné její křivky zakulacené těhotenstvím. Vévodkyně si s sebou do Maroka přivezla i diamantové náušnice v hodnotě 200 tisíc korun.

Vévodkyně ze Sussexu mezinárodní setkání okořenila feministickým projevem. „My ženy máme výzvy po celém světě,“ prohlásila Meghan s tím, že je nutné bořit hranice a naplňovat nejrůznější cíle.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám