Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jako nastávající maminka je vévodkyně Meghan (42) pod ještě větším drobnohledem než kdy dřív. Fotografové i fanoušci jsou jí v patách, kdykoli vytáhne paty z Kensingtonu. V divadle v Bristolu, kam s manželem Harrym (39) minulý týden zavítala, ji kolem stojící lidé fotili a natáčeli tak poctivě, že zřejmě zachytili i moment, kdy o sobě dalo vědět „Baby Sussex“, jak Britové očekávanému dítěti říkají.

Záběr Meghan zobrazuje po boku manžela a v diskuzi s bristolskými divadelníky, když se najednou začne soustředit na něco jiného a znatelně sebou cukne. Jako by jí miminko opravdu uštědřilo pořádný kopanec... Minimálně diskutující na instagramovém profilu, který se věnuje jen a pouze Harrymu a Meghan, jsou o tom přesvědčeni.

Po návštěvě divadla se Harry a Meghan zapojili do balení tašek pro charitu One25, která pomáhá prostitutkám v boji proti závislostem i s jinými potížemi. Některé banány, které Meghan přibalila, popsala i vzkazy jako „Jsi silná“, „Jsi statečná“ nebo „Jsi výjimečná“.

V královské rodině je stále veselo. Nejen v souvislosti se zprávami o těhotné Meghan nebo o rodině Kate a Williama, případně se zvěstmi o údajné vzájemné nevraživosti mezi Kate a Meghan. V těchto dnech se o rozruch postaral Australan Simon Dorante-Day, který tvrdí, že je nemanželským synem prince Charlese a vévodkyně Camilly.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám