Hlavní obsah
Článek

Historie se opakuje. V britské královské rodině to opět vře a rozkol dvou bratrů má na svědomí rozvedená Američanka. Princ Harry (39) je přirovnáván k Edwardovi VIII., pro něhož byla láska přednější než trůn.

Všechno už tady bylo ve 30. letech minulého století. Dva bratři a jejich ženy, které k sobě nenašly cestu. Jedna dokonale naplňuje ideál vznešené a obětavé vévodkyně, druhá se chová jako celebrita a přináší do rodiny svár. Američanka Wallis Simpson byla důvodem, proč se Edward VIII. vzdal panovnických povinností ve prospěch bratra George VI. Harry má sice na trůn nárok až po otci Charlesovi, bratru Williamovi a jeho dětech, ale v rodině má podobnou roli jako jeho kontroverzní předek.

A aby toho nebylo málo, princ Harry se budou podle Daily Mailu s Meghan (42) stěhovat z Kensingtonského paláce do sídla ve Frogmore, kde je Edward VIII. pohřben po boku americké manželky, která rodinu rozvrátila.

Vévodkyně ze Sussexu je sice dokonale reprezentativní, ale podle některých zdrojů do britské královské rodiny nezapadla. Ráda by s Harrym a jejich miminkem, které má na svět přijít příští rok na jaře, žila v ústraní. Meghan má být údajně panovačná a Harry je pod jejím vlivem, což se příbuzným nelíbí.

„Byla relativně úspěšnou herečkou a obklopovala se lidmi, kteří k ní vzhlíželi. Vždy byla velmi soběstačná a na poměry v královské rodině si musí nějakou dobu zvykat,“ tvrdí zdroj britského deníku o Meghan.

Harry s Meghan preferují nový domov, kde budou mít více soukromí. Od Londýna je bude dělit 40 kilometrů, takže pro ně nebude problém navštěvovat oficiální akce i příbuzné.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám