Hlavní obsah
Článek

Právě dnes princ Charles slaví 70. narozeniny a má spoustu důvodů k radosti. Rodinné foto, na němž je zachycen s manželkou Camillou, syny, snachami a vnoučaty, doslova vyzařuje harmonií.

Následník britského trůnu životní jubileum oslavil se svými blízkými a do světa vyslal unikátní foto. V devítičlenné sestavě královská rodinka ještě nepózovala. Benjamínek Louis na oficiálním snímku z květnové svatby Harryho a Meghan chyběl.

U příležitosti Charlesových sedmdesátin nebyl pořízen žádný upjatý portrét se seriózními tvářemi. Královská rodina je na něm rozesmátá a oslavenec se prezentuje jako šťastný dědeček. Nejstaršího vnuka George (10) si dokonce posadil na klín. Jeho sestřičku Charlotte (8) pro změnu objala Charlesova druhá manželka Camilla, která ukázala svou vlídnou tvář.

Harry (39) a William (41) předvedli profesionální úsměvy jako filmové hvězdy, stejně tak jejich krásné ženy Kate (42) a Meghan (42). Vévodkyně z Cambridge drží v rukou půlročního Louise, který měl na oficiálním snímku premiéru. Příští rok bude v královské rodince o jedno dítě více. Vévodkyně ze Sussexu se na jaře stane maminkou a Charlesovi porodí čtvrté vnouče.

Reklama

Další články

Načítám