Hlavní obsah
Článek

Princ Harry (39) a vévodkyně Meghan (42) cestují už devátým dnem po Austrálii a blízkých ostrovech. Nyní se nachází na Fidži, kde se vévodkyně měla sejít se zástupkyněmi OSN. Místo plánovaného 20minutového meetingu však na trhu v hlavním městě Suva strávila pouhých šest minut.

Na vině je dav, který těhotnou Meghan přišel pozdravit. Byl mnohem větší, než s jakým počítali a podle ochranky se nedal kontrolovat. Vévodkyně se tak ocitla v ohrožení, proto ji raději rychle přemístila do bezpečí policie za pomoci národní gardy.

„Na tržnici bylo horko, vlhko a extrémně plno. Dav byl mnohem větší, než jsme předpokládali. Vévodkyně se setkala se všemi, se kterými měla, a poté odešla,“ uvedl jeden z královských pomocníků pro Daily Mail.

Na videu je vidět, jak ochranka eskortuje Meghan pryč. Nadšený dav vévodkyni naštěstí nijak neohrozil a duchapřítomné Meghan ani za těchto okolností úsměv z tváře nezmizel. Ve stejný den společně s Harrym navštívili Univerzitu jižního Pacifiku. Harry také odhalil projekt Queen's Commonwealth Canopy a položil věnec na válečný památník Fidži.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám