Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Australská tour vévody (39) a vévodkyně (42) ze Sussexu pokračuje a po Sydney, Dubbo a Melbourne pár zavítal na ostrov Fraser. Harry a Meghan jsou asi v půlce své cesty, při níž vedle Austrálie navštíví také Nový Zéland, Tongu a Fidži.

Setkání s obyvateli Fraseru předcházel v případě Meghan odpočinek. Pro těhotnou vévodkyni je nabitý program a přejíždění z místa na místo velmi náročné, do toho teplo, které v Austrálii panuje, kvůli únavě si tak vzala den volna. Obavy panovaly i kvůli stavu cest. „Obávali jsme se kvůli cestám na ostrově, které jsou velmi kodrcavé a nepohodlné pro každého, natož pro těhotnou ženu,“ uvedl tajemník s tím, že večerní program na pobřeží už si ujít nenechala. „Vévodkyně velmi stála přidat se k vévodovi a pozdravit lid na ostrově.“

Vše nakonec zvládla s úsměvem, který je nezbytným doplňkem členů nejen britské královské rodiny. K těm dalším v případě Meghan patřily volné letní šaty s rozparkem a zavazováním nad pasem, sluneční brýle a sandálky bez podpatku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám