Hlavní obsah
Článek

Fotograf Chris Jackson, jenž se specializuje na britskou královskou rodinu a momentálně obstarává snímky vévody a vévodkyně ze Sussexu na jejich cestě po Austrálii, potěšil fanoušky Koruny i jedním, který není z jeho portfolia. Jackson vytáhl na světlo vzpomínku na rok 1957 a tehdy šestatřicetiletého vévodu z Edinburghu na titulní fotce magazínu Paris Match. Proč?

Stačí se podívat na to, jak tehdy princ Philip (97) vypadal, a odpověď je jasná. Lehce byste jej zaměnili s jeho vnukem Harrym (39), ta podoba je opravdu výjimečná. A když fotograf přiložil snímek Harryho ve stejné bílé vojenské uniformě, tak tuplem.

Dědeček a vnuk jsou si tak podobní, že někteří lidé dokonce mysleli, že na snímku je Harry, nikoli princ Philip. Další ocenili zjištění, že i vévoda z Edinburghu byl v mládí zrzek a nosil vousy. I když, jak fotograf dodává, zachycená skutečnost mohla být při vyvolání trochu přibarvena.

Pro další příklad toho, že jablka v britské královské rodině nepadají daleko od stromu, nemusíme chodit daleko. Stačí se podívat na prince Williama a jeho dceru Charlotte.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám