Hlavní obsah
Článek

Ihned poté, co v pondělí Kensingtonský palác oznámil těhotenství vévodkyně ze Sussexu Meghan (42), začali lidé i média zjišťovat, jak dlouho už je žena prince Harryho (39) v požehnaném stavu. Dle údajných zdrojů z paláce je na začátku druhého trimestru. Odpovídá tomu fakt, že dle oficiálních zpráv se má dítě narodit na jaře, i to, že vévodkyně bez obav odletěla na druhou stranu světa. Momentálně i s manželem pobývá v Austrálii, odkud se přesunou na Nový Zéland, na Fidži a na Tongu.

V Sydney Meghan vystoupila v kalhotách, volném svetru a v oversize kabátě, celá v černém. Bříško pak pro jistotu kryla deskami, které si nesla v ruce. Ale nejen volné kabáty, v nichž se téměř ztrácí, si vévodkyně brala na pomoc při maskování těhotenství. Využívala detaily jako řasení sukně, halenku vykasanou z pouzdrovky, mohutné pásky, volnější šaty nebo designové řasení sáčka.

Ve fotogalerii se podívejte na 7 outfitů, ve kterých Meghan za poslední měsíc vyrazila do společnosti, aniž by prozradily její tajemství.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám