Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Otec Meghan Markle (42) Thomas (73) poskytl první televizní rozhovor od operace srdce. Tu musel podstoupit jen pár dní před královskou svatbou své dcery. K oltáři tak nemohl Meghan vést on, ale zastoupil ho princ Charles.

„Byla tak krásná. Plakal jsem. Byl jsem taková poznámka pod čarou, místo abych vedl svou dceru k oltáři během nejlepší svatby v historii,“ svěřil se v rozhovoru pro Good Morning Britain o tom, jak prožíval dceřinu svatbu, na které nemohl být.

Odhalil také, jak ho Harry (39) požádal o Meghaninu ruku. „Zavolal mi a já mu povídám, jsi gentleman, slib mi, že na moji dceru nikdy nevztáhneš ruku, a samozřejmě máš mé svolení. O své dceři také řekl, že byla princeznou od momentu, kdy se narodila, takže si Harry podle něj vybral nejlépe, jak mohl.

Markle se nevyhnul ani dotazům na Meghaniny soukromé fotografie, které prodal bulváru. „Byla to opravdu velká chyba. Je těžké to vzít zpátky,“ svěřil se s tím, že se Meghan a Harrymu omluvil. Právě kvůli skandálu s fotografiemi se spekulovalo, že Thomas nebude přizván na svatbu. Nakonec to byla ale doslova srdeční záležitost, co mu zabránilo dovést Meghan k oltáři.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám