Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dělí je desetiletý věkový rozdíl, ale když je společně vidíte na fotkách, ani byste to nepoznali. Harry Styles (30) a Olivia Wilde (37) už svůj vztah neskrývají a nedávno je fotografové v objetí zachytili i v ulicích Los Angeles.

Minulý měsíc si užili výlet do Itálie a nyní jsou zpátky v Americe, kde je doma herečka a kde jsou také její dvě děti, které má ze vztahu s Jasonem Sudeikisem. Ten byl z oznámení jejího nového vztahu s mladším zpěvákem zdrcený a magazín Page Six dokonce uváděl, že Harry byl hlavním důvodem jejich rozchodu. „Jason má zlomené srdce ze vztahu Olivie a Harryho a stále je z toho všeho smutný, a popravdě i trochu naštvaný,“ uvedl zdroj z blízkého okolí páru médiím.

Herečka a zpěvák se seznámili na natáčení filmu Don´t Worry Darling, který by se měl dostat do kin snad ještě v letošním roce. V něm oba hrají a Olivia snímek dokonce režírovala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám