Hlavní obsah
Článek

Od té doby, co vyšlo najevo, že tvoří pár, jsou Harrymu Stylesovi (30) a Olivii Wilde fotografové v patách. Všimli si třeba toho, že se herečka na Valentýna i se zavazadly přemístila z losangeleské rezidence, v níž žila s expartnerem Jasonem Sudeikisem, do domku, ve kterém nyní pobývá Styles.

Podle amerických médií jde o dům zpěvákova manažera Jeffa Azoffa. Právě na jeho nedávné svatbě byli Styles a Wilde poprvé vyfoceni ruku v ruce. Seznámit se měli na natáčení filmu, který Wilde režíruje. Ani jeden se ke vztahu nevyjádřil.

Domek je na hony vzdálený rozhlehlým sídlům hollywoodských hvězd a např. New York Post ho v kontextu jeho obyvatel označuje za „překvapivě normální“. Že by však strádali, se říct nedá: má tři ložnice, dvě koupelny, prostorný obývák, kuchyni se vstupem na terasu a krásný dvůr s bazénem obklopený zelení. Azoff jej v roce 2014 koupil za v přepočtu 29,5 milionu Kč.

Dům v Silver Lake, ze kterého se herečka stěhovala, s partnerem pořídili v roce 2019 za 75 milionů Kč. Rozchod herců, kteří vychovávají dvě děti, vyšel najevo loni v listopadu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám