Hlavní obsah
Článek

Teprve před dvěma měsíci vyšel najevo rozchod Olivie Wilde (36) a Jasona Sudeikise (45), i když k němu podle časopisu People došlo už začátkem roku. Nadále se ale vídají, neboť společně vychovávají děti Otise (6) a Daisy (4). Hvězda Dr. House je ale v poslední době vídána ještě s jiným hereckým kolegou.

Během natáčení filmu Don´t Worry Darling se prý sblížila s Harrym Stylesem (30). S o deset let mladším zpěvákem dokonce vyrazila ruku v ruce na svatbu přátel, kde je vyfotil web Page Six, a vidět byli společně i s kufry u zpěvákova domu v LA.

Podle zdrojů jde o čerstvou známost, ani jeden z páru se k údajnému vztahu zatím ale nevyjádřil. Styles nahradil v připravovaném snímku, který Wilde také režíruje a produkuje, herce Shiu LaBeoufa. K natáčení se připojil v září. K filmu se vrátil po tříleté pauze, naposledy si zahrál ve filmu Dunkerk.

Harry v poslední době budí pozornost svými módními kreacemi. Na focení nebo akce neváhá obléknout dámské modely.

Zpěvák v minulosti randil například s Taylor Swift, Nicole Scherzinger nebo Kendall Jenner. Jeho poslední oficiální přítelkyní byla Camille Rowe, rozešli se ovšem v roce 2018 po zhruba ročním vztahu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám