Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěváka Harryho Stylese (30) milují a obdivují ženy všech věkových kategorií po celém světě. Popová hvězda ovšem překvapila, když se na obálce Vogue objevila v dámských šatech. Harry se stal prvním mužem vůbec, který se takhle nechal pro módní časopis zvěčnit, a vyvolal bouřlivé diskuze.

Na jeho hlavu se snesla i vlna hejtů, a to nejen od internetových trollů. Jeho asi nejhlasitější kritičkou byla politická komentátorka Candace Owens, která kritizovala magazín za feminizaci mužů a apelovala, aby muži raději byli “pořádnými chlapy“.

„Neexistuje žádná společnost, která by přežila bez silných mužů. Na Východě to vědí. Na Západě se muži neustále feminizují, zatímco se naše děti učí marxismus, to není náhoda. Jde o přímý útok. Přiveďte zpátky pořádné chlapy,“ napsala zarytá podporovatelka prezidenta Trumpa na Twitteru.

Stylese se zastalo mnoho celebrit, většinou z řad žen, ale například i jeho maminka Anne Twist (51), která na tom, že se její syn chce občas vystrojit, nevidí nic špatného.

„Možná to mám trochu na svědomí, protože jsem se s dětmi vždycky ráda parádila, když byly malé. Harryho sestra to nenáviděla, ale jeho to bavilo,“ uvedla v programu Lorraine Kelly.

Není to zdaleka poprvé, co se zpěvák objevil v dámském outfitu. Jeden takový vynesl i loni na módní událost roku, bál Met Gala. Nešlo sice vyloženě o róbu s nařasenými sukněmi jako v případě focení pro Vogue, ale o pánský model rozhodně nešlo. Loni se také nechal nafotit jako primabalerína.

Kombinaci pánského a dámského stylu je ostatně vidět i v jeho klipech nebo na nejrůznějších akcích. Ačkoliv svými módními výkřiky občas Styles budí rozruch, dle fanynek mu to na mužnosti ani sexappealu neubírá. Vnímají zpěváka spíš jako rockstar, která se nebojí šokovat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám