Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Harry Styles (30) hned nadvakrát uctil památku své expřítelkyně, britské moderátorky Caroline Flack, která před pár dny spáchala sebevraždu. Na červený koberec Brit Awards dorazil s černou služkou na saku, na afterparty pak měl připnutou placku s nápisem: jednejte s lidmi laskavě.

Jeden z posledních postů zesnulé moderátorky zní: „Ve světě, kde můžete být čímkoli, buďte laskaví“. Ten po její smrti sdílelo mnoho dalších lidí. Treat People With Kindness je zároveň název jedné ze Stylesových písní.

Výsledky vyšetřování ukázaly, že se Caroline oběsila. A to dva měsíce poté, co ohlásila odchod z populární britské reality show Love Island. Tomu pro změnu předcházelo zatčení za napadení partnera Lewise Burtona, kterého měla ohrožovat lampou.

Sám Burton se ale své partnerky veřejně zastal. „Jsem unavený ze lží o mojí přítelkyni. Tohle není hon na čarodějnici, tohle je něčí život. Caroline je nejúžasnější dívka. Je věrná a laskavá. Nezaslouží si nic z toho,“ sdílel před časem na sociální síti.

Rodina Flack po její smrti zveřejnila nepublikovaný post, který měla Caroline napsat krátce před sebevraždou. Mj. v něm stojí, že „není žádný tyran“ a že incident, k němuž doma došlo, byla nehoda.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám