Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Láska z nás dělá malé děti. Stud se vytratí a my rádi celému světu předvedeme, jak jsme jí otevření a umíme se jí odevzdat. Stejné to má i britská zpěvačka Ellie Goulding (37), která si užívá dovolenou se svým milým, o šest let mladším sportovcem Casparem Joplingem.

Zpěvačka patří do úzkého okruhu přátel britské královské rodiny. Dokonce se říkalo, že tajně randí s princem Harrym (39) a na svatbu si ji pozvali Kate s Williamem.

Začátek vztahu Ellie s Casparem se datuje někdy k březnu tohoto roku, kdy za sebou měla rozchod s osobním řidičem a bodyguardem rodiny Beckhamových Bobby Richem. O měsíc později už je mohli Newyorčané zahlédnout, jak se spolu vodí po ulici za ruce.

Nyní jsou ti dva spolu na italském ostrově Capri. A nemohou se sebe navzájem nabažit. S úsměvy od ucha k uchu užívají si vodních radovánek na jachtě a zdá se, že pokud by mohli, zůstali by tam co nejdéle. Na tuhle dovču asi budou dlouho rozněžněle vzpomínat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám